• Nerroh b.v.
  ... Omdat het schoon moet !
 • Nerroh b.v.
  ... Omdat het schoon moet !
 • Nerroh b.v.
  ... Omdat het schoon moet !
 • Nerroh b.v.
  ... omdat het schoon moet !
 • Nerroh b.v.
  ... Omdat het schoon moet !

Wat Wij Doen

kantoren

Kantoren, Schoon volgens de hoogste hygiëne eisen. Een schoon kantoor werkt motiverend en zorgt ervoor dat uw medewerkers met een prettig gevoel aan het werk zijn.

Hygiëne draagt bij aan het werkplezier van uw medewerkers en uitstraling van uw organisatie. U wilt zich richten op kerntaken, taken waar u goed in bent. Ontzorgen is ons doel!

 

 

Scholen

Scholen hebben een grote verantwoordelijkheid. In het onderwijs wordt het fundament gelegd voor een kansrijke toekomst. Een schone leeromgeving zorgt ervoor dat leerlingen beter presteren en is een voorwaarde voor goed onderwijs. Nerroh b.v. biedt oplossingen op maat voor de schoonmaak in scholen.

.

Ziekenhuis

Ziekenhuizen zijn zeer gevoelige plaatsen voor de ontwikkeling van alle soorten micro-organismen. Deze instellingen  vereisen voortdurend  een specialistische schoonmaak.Onze mensen zijn gecertificeerd, en gebruiken schoonmaakmiddelen die voldoen aan strenge voorschriften, om verontreiniging te voorkomen of een steriele omgeving te handhaven. 

Industrie

Foodreiniging:  In de foodsector is hygiëne essentieel in het productieproces. De eindproducten van de voedingsindustrie moeten naast goed en lekker uiteraard ook veilig zijn. Nerroh bv heeft ruime ervaring en kennis in het schoonmaken in de voedingsindustrie. Zo voeren wij zowel dagelijkse als periodieke schoonmaakwerkzaamheden uit. Onze specialisten zijn volwaardig opgeleid en hebben kennis van alle hygiëneregels.

Huizen

Natuurlijk is het schoonmaken van je huis niet altijd een even leuke klus. Het is echter wel een dankbare klus. Je kunt namelijk nog meer van je huis genieten. Ook is het geen probleem wanneer je onverwacht visite krijgt. Je kunt het schoonmaken van de woning zelf gaan doen. Het is echter ook mogelijk om een schoonmaakster hiervoor in te huren of een schoonmaakbedrijf Graag bespreken we beide opties.

.

Evenement

Bij het organiseren van beurzen, festivals, sportmanifestaties, stadsfeesten, tentoonstellingen, concerten of evenementen is het belangrijk de juiste schoonmaakorganisatie voor uw evenement bij de hand te hebben.

Nerroh BV is thuis in grote schoonmaak-opdrachten voor, tijdens en na afloop van binnen en buitenevenementen.

Onze recente projecten

wat Onze klanten denken

Nerroh b.v. maakt al een tijdje bij ons het bedrijf schoon. Ze leveren kwaliteit en komen hun afspraken na.

Fijne en betrouwbare mensen die hun werk serieus nemen.

De professionele medewerkers zijn gecertificeerd en zeer flexibel.  

Daarom zijn wij zeer tevreden met Nerroh b.v. als tweede ploeg in onze bedrijf.

Walter Sleergers

Wij ervaren Nerroh BV als een goed en netjes werkend schoonmaakbedrijf. Ze zijn flexibel ingesteld, denken mee aan oplossing bij probleemstellingen, accepteren op een professionele manier kritiek en komen met verbeterplannen. Ze staan voor je klaar als het nodig is, hetgeen terug komt in hun slogan: ……omdat het schoon moet!

ronald kroezen